23948sdkhjf

Ingen sommerferie for anlægsentreprenør

Arbejdet med renoveringen af gågaden i Hørsholm genoptaget nu, blandt andet erstattes midlertidige betonsten af de rigtige granitsten.
Efter aftale med Gågadeforeningen i Hørsholm er arbejdet med renoveringen af gågaden genoptaget nu, hvor handelen er lidt stille på grund af sommeren og ferietiden.

- Jeg er glad for, at arbejdet nu er genoptaget, og jeg håber, at alle vil være med til at have tålmodighed lidt endnu. Der bliver arbejdet hele sommeren og frem til efterårsferien, men så får vi en ny og flot gågade, som vi kan glæde os over de næste mange årtier, siger Peter Antonsen, formand for Miljø- og Planlægningsudvalget.

Hovedentreprenøren på forskønnelsen af gågaden er Skælskør Anlægsgartnere ApS.

Væk med den midlertidige belægning
Renoveringen af gågaden i Hørsholm blev et år forsinket på grund af svigtende granitleverancer. Inden julen 2013 blev en række arbejder færdiggjort, og der blev lagt midlertidige betonsten. Det er disse betonsten, der nu skal udskiftes med de rigtige granitsten. Derudover skal et springvand færdiggøres, og det sidste inventar skal op på torvet ved apoteket.

Til slut skal også to bede torvet plantes til, og buslæskærmen igen placeres ved Rungstedvej. I forbindelse med at stenene udskiftes, bliver der også lavet enkelte rettelser af hældningerne, så tilgængeligheden forbedres.

Forventningen er, at en smuk og renoveret gade kan indvies til efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096