23948sdkhjf

Pengene på plads til nyt stadion i Silkeborg

Finansieringen af Silkeborgs nye stadion, Jysk Park, er hjemme. I 2016 kan 10.000 tilskuere besøge det 120 mio. kr. dyre stadion.
I løbet af foråret har Silkeborg IF Invest A/S arbejdet intenst på at hente de sidste 20 mio. kr. af den samlede finansiering på 120 mio. kr. til Silkeborgs nye stadion, Jysk Park.

Det er nu lykkedes - godt og vel endda, meddeler Silkeborg IF Invest. Et tilsagn om en væsentlig aftale for loungesponsorat i mindst 10 år med EnergiMidt samt positive tilsagn om delsponsorater af Vesttribunen betyder, at Silkeborg IF har klaret sin del af finansieringen til Jysk Park.

Vil hente flere millioner
En taknemmelig direktør i Silkeborg IF Invest, Kent Madsen, melder om stor opbakning fra alle sider til stadionprojektet. Arbejdet er dog ikke slut endnu, og store dele af sponsorkredsen, som Kent Madsen og hans salgsstab endnu ikke har været ude hos på grund af tidspres:

- Målet er at hente yderligere 5-10 mio. kr., så vi har et beredskab, hvis byggepriserne afviger fra det estimerede. Og det tror jeg på, at vi kan, for der er stadig uopdyrkede muligheder, siger Kent Madsen.

Fakta om Jysk Park:
Pris: 120 millioner kroner
Kapacitet: 10.000 tilskuere (DBU's mindstekrav til Superligaklubber)
Placering:På Søholt som nabo til Jysk Arena og Silkeborgmotorvejen, der også står færdig i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094