23948sdkhjf

Mildere vinde blæser NCC fremad

Halvårsregnskabet fra NCC i Danmark er præget af fremgang. Driftsresultatet i første halvår blev forbedret med 9 mio. kr. til 39 mio. kr.
- Første halvdel af 2014 har levet op til vores forventninger, og de bedre forhold i dansk økonomi afspejler sig i en fortsat voksende ordrebeholdning. Vi ser stigende aktivitet i alle fire forretningsenheder, det gælder både erhvervsejendomme, boliger og veje, siger administrerende direktør Klaus Kaae, NCC Construction Denmark, om udviklingen.

NCC i Danmark havde en omsætning i første halvår 2014 på 2.347 mio. kr. Ordrebeholdningen vokser fortsat og er efter en ordretilgang på 3,2 mia. kr. nu oppe på 6,4 mia. kr.

Optur over en bred kamp
Forretningsområdet NCC Construction havde i første halvår en omsætning på 1.538 mio. kr. hvilket er 12 procent højere end sidste år. Resultatet steg også – med 22 mio. kr. til 97 mio. kr. Det betød, at EBIT-marginen blev 6,3 procent mod 5,5 procent i første halvår 2013. Ordreindgangen i andet kvartal 2014 var på 1.496 mio. kr. hvilket er 756 mio. kr. større end i andet kvartal 2013. Dermed er den samlede ordrebeholdning fortsat på et højt niveau – nemlig 4,4 mia. kr.

- Vi ser en positiv udvikling i markedet, specielt indenfor nye boliger og energirenovering af boligbyggerier. Det er en meget glædelig udvikling, da det netop er her, vi til fulde kan bringe vores ekspertise som rådgivende entreprenør i spil, siger Klaus Kaae.

Udover NCC Construction består NCC i Danmark også af forretningsområderne NCC Roads, NCC Bolig og NCC Property.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142