23948sdkhjf

Kalundborgs bevægelseshus genudbydes

Håndværker-interessen var begrænset i første omgang, så Kalundborg samler en række fagentrepriser og udbyder det 2.229 m² byggeri Bevægelseshuset 'Spiralen' på ny.
I efteråret 2015 skal Bevægelseshuet 'Spiralen' stå klar på Herredsåsen i Kalundborg. Casa Arkitekter, der er totalrådgiver på Spiralen, arbejder på højtryk med færdigprojekteringen af den visionære og moderne sportshal. Spiralen kommer til at huse skoleidræt for eleverne på Skolen fra Herredsåsen i dagtimerne og kampsport, dans, gymnastik og andre aktiviteter i eftermiddags- og aftentimerne.

Læs også: Casa Arkitekter totalrådgiver på bevægelseshus

Udbuddet for Bevægelseshuset ’Spiralen’ er blevet genopslået, da der ikke var nok henvendelser fra interesserede håndværkere i første prækvalifikationsrunde. For at få flere til at byde ind er nogle af fagentrepriserne blevet lagt sammen, og omsætningskravene sænkes på tømrer- og el-entreprise.

- Vi er klar over, at mange håndværkere har haft en travl periode og håber med genopslaget at kunne tiltrække flere interesserede. Og så har vi forhåbentlig gjort det mere attraktivt at søge ved at ændre på entrepriseinddeling og omsætningskrav, udtaler projektleder og kulturchef Jane Hald.

Kalundborg Kommune opfordrer fortsat lokale håndværkere til at byde ind og til at indgå konsortier, hvis det kniber for den enkelte virksomhed at leve op til udbudskravene. Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder sine medlemmer vejledning i den forbindelse.

Byggeriet består af et bevægelseshus, delvist i fire etager samt tagterrasse, i alt cirka 2.229 m² bruttoetageareal.

Byggeriet er opdelt i følgende fagentrepriser:
Entreprise 1. Råhusentreprisen, herunder 1.1 Jordarbejder, 1.2 Kloakarbejder, 1.3 Betonarbejder pladsstøbt, 1.4 Betonelementer, leverancer, 1.5 Betonelementer, montage, 1.6 Murerarbejder og 1.7 Stålarbejder.

Entreprise 2 Tømrerentreprisen, herunder, 3.1 Tømrerarbejdet, 3.2 Tagdækning og 3.3 Inventar.

Entreprise 3 VVS-entreprisen.

Entreprise 4 Ventilationsentreprisen.

Entreprise 5 El-entreprisen, herunder, 5.1 El-arbejdet, 5.2 Sikring, 5.3 CTS og 5.4 Elevator.

Entreprise 6 Malerentreprisen.

Entreprise 7 Gulventreprisen.

Entreprise 8 Anlægsgartnerentreprisen.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 18. august 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142