23948sdkhjf

Generationsskifte hos CP

27-årige Julie Bruun overtager posten som administrerende direktør i det familieejede materieludlejningsfirma.
Det har længe ligget i kortene, at Julie Bruun skulle overtage det firma, som hendes far, Georg Bruun, grundlagde i 1986. Sidste år påbegyndte hun et intensivt trainee-forløb for at få større indblik i såvel økonomi, drift og produktion. Nu er Julie Bruun klar til at tage skridtet fuldt ud og tiltræder derfor som administrerende direktør i CP ApS i forbindelse med en organisationsændring.

- Det er en fantastisk følelse at kunne drive noget videre, som ens familie har startet, og jeg er stolt over at få chancen. Jeg har haft en spændende og lærerig trainee-periode, hvor jeg har mærket virksomheden indefra. Blandt andet har jeg været med til at etablere en helt ny afdeling i Jylland. Så jeg føler mig godt rustet til nu at få det øverste ansvar, siger Julie Bruun.

Selvom hun er opvokset med firmaet, har Julie Bruun lagt stor vægt på at hente erfaringer i andre brancher, inden hun sidste år satte kurs mod familievirksomheden. Ud over handelsskole har hun taget en HD i økonomistyring og procesledelse, og efterfølgende har Julie Bruun arbejdet i godt fem år hos British American Tobacco.

- At arbejde i CP er noget helt andet. Det skyldes i høj grad, at vi er en dansk ejet familiedrevet virksomhed, der bygger på gode personlige relationer og de menneskelige aspekter. Jeg har fra første dag følt, at jeg var en naturlig del af CP, og jeg føler både et stort ansvar og stor ydmyghed over for den opgave, jeg står overfor, siger Julie Bruun.

To afdelinger fusionerer
Gennem de sidste 15 år har CP haft to forskellige selskaber; moderselskabet CP ApS og datterselskabet CP Pavilloner A/S. Disse to er netop fusioneret, hvorved samtlige medarbejdere, leverandører og ordrer fra CP Pavilloner er overført til CP ApS. Formålet med omstruktureringen er ifølge Julie Bruun at optimere arbejdsprocesserne i CP og samtidig geare organisationen til den fremtidige udvikling.

I den nye organisation er Julie Bruun er administrerende direktør, mens Peter Jakobsen får ansvar for CP Øst. Allan Johnsen får ansvaret for CP Vest og René Larsen for produktionen.

- Det generationsskifte, vi gennemfører i CP, har været på vej længe. Allerede for mere end et år siden blev medarbejderne introduceret til Julie, og hun blev positivt modtaget over hele linjen. Nu er hun så klar til at overtage den daglige drift af forretningen og det overordnede ansvar for personalet, og jeg tror på, at det er den helt rigtige løsning fremadrettet. Det styrker både vores organisation og ledelsen, siger Peter Jakobsen.

CP har cirka 70 ansatte, hvoraf hovedparten arbejder i CP Øst i Viby Sj. CP Vest åbnede 1. maj en helt ny afdeling i Galten.
Læs mere om: CP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109