23948sdkhjf

Plastmo sender håndværkere på skolebænken

Et nyt uddannelsescenter skal udbrede kendskabet til produkter og løsninger fra Plastmo. Målet er at undervise 500 udførende i 2014.
Om Plastmo
Plastmo A/S er en del af Plastmo Nordic divisionen, der opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har en omsætning på 250 mio. kr. om året og 85 medarbejdere. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 4,5 mia. kr. om året og er verdensledende inden for linjeafvanding.
Plastmo, der er specialist i vandhåndtering omkring bygninger, har netop etableret et uddannelsescenter med tilhørende værksted på hovedkontoret i Ringsted. Formålet er at uddanne firmaets certificerede håndværkspartnere og opdatere deres viden om Plastmos tagrender, termo- og trapeztage. Desuden tilbyder Plastmo uddannelsen til håndværkere, der ønsker viden om montering af firmaets produkter.

Plastmo gik i luften med det nye undervisningsprogram i foråret, og i midten af juni havde 190 håndværkere og erhvervsskoleelever deltaget. Målet er at undervise 500 udførende inden årets udgang.

- Vores uddannelsesprogram er blevet utroligt godt modtaget i branchen. Det er tydeligt, at håndværkerne gerne vil effektivisere deres arbejdsdag og få mere ud af arbejdstiden. Samtidig kommer vi tættere på vores partnere og kunder og får værdifulde input til, hvor vi kan blive bedre, siger administrerende direktør André Thomsen.

Et undervisningsforløb tager tre timer og er uden udgift for deltagerne. Der er plads til 20 pr. hold. I den første time er der undervisning i Tagrender og Tagløsninger. Herefter er der rundvisning i virksomhedens produktion og værksted for specialformstykker. Det bliver efterfulgt af en workshop i Plastmo Værkstedet, hvor deltagerne selv skal montere tagrender og termotage. Der sluttes af med frokost.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109