23948sdkhjf

Travl juli for Anker Hansen & Co

Entreprenørvirksomheden har sat underskrifter på store aftale i Helsingør og Hvidovre i juli måned.
Første underskrift blev sat torsdag den 3. juli 2014 på kontrakten i forbindelse med 1. etape af Skolen i Bymidten-Helsingør; storentreprisen med råhus-, belægning-og byggepladsentreprise.

Projektets 1. etape består af sammenlægning af Helsingør Byskole og Skolen ved Kongevejen til en 4-spors skole, herunder opførelse af et multihal på cirka 3.000 m², etablering af udskoling og musikskole på eksisterende konstruktioner, samt udearealprojekt - herunder udførelse af trapper og ramper i beton.

Hele projektet forventes udført i 4 etaper fra 2014-2018.

Udvidelse af boligområde
Præcis en uge efter, torsdag den 10. juli, blev underskriften så sat på kontrakten for renoveringsopgaven Sønderkærgården i Hvidovre, Lejerbo afd. 2-0. Afdelingen er opført i 1947, mens 3. sal (tagetagen) er tilbygget i 1992.

Projektet omfatter udvidelse og glaslukning af 336 altaner med individuelt tilvalg af foldeglas samt udførelse af facadepuds på vinkelblokke

Bebyggelsen består af 369 boliger fordelt på 2-5 rum. Heraf er der 8 ungdomsboliger på 1 rum. Ungdomsboligerne findes kun på 3. sal (tagetagen), der er med skråvægge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.295