23948sdkhjf

Outline Vinduer udvider medarbejderstaben

Vinduesfabrikken i nordjyske Farsø har ansat tre nye medarbejdere.
Outline Vinduer har udvidet medarbejderstaben med en produktionsteknolog og to interne sælgere. Det oplyser Licitationen.

Michael Damsgaard Christensen, 23 år og nyuddannet produktionsteknolog, er tiltrådt en nyoprettet stilling som produktionsteknolog. Michael Damsgaard Christensen har en baggrund som maskinsnedker og skal hos Outline arbejde med procesoptimering på fingerskarringsanlæg, koordinering af produktion, indkøb af råvarer, kvalitetssikring af råtræ og limtræ samt FSC-certificering.

Desuden er Lars Raal, 38 år, og Dorthe Hjorth Christiansen, 41 år, ansat i internt salg som følge af stigende efterspørgsel.

Lars Raal er uddannet logistikassistent og har over ti års erfaring med salg af vinduer og døre, blandt andet hos Jysk Vindueskompagni. Hos Outline Vinduer skal han arbejde med kunderådgivning, ordrebehandling samt kundeforespørgsler.

Dorthe Hjorth Christiansen har de seneste otte år arbejdet med salg og kundesupport hos Mekoprint Chemigraphics og skal hos Outline Vinduer arbejde med rådgivning og vejledning af kunder, ordrebehandling samt håndtering af forskellige kundeforespørgsler.

Outline Vinduer er en del af Inwido Danmark, som i foråret etablerede nyt hovedkontor i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094