23948sdkhjf

Nyt partnerskab skal løfte Gråkjær

Gråkjær A/S indleder et samarbejde med AgriFarm og skal fremover sælge og opføre virksomhedens staldkoncept ”Intellifarm”.
- Denne aftale giver begge firmaer mulighed for at øge volumen på store barmarksprojekter. Vi har ekspertisen til at bygge staldene i totalentreprise, og vi ser mulighederne i staldkonceptet, som AgriFarm har udviklet, siger Gråkjærs salgsdirektør Martin Rindom om det nye samarbejde.

”Intellifarm”, der er udviklet af MT Højgaard og senere AgriFarm, er kendetegnet ved at være til storproduktion, og have en reduceret miljøbelastning og et lavt energiforbrug samt et væsentlig forbedre logistik i dagligdagen. Der er i dag opført to stalde efter konceptet, og yderligere et projekt ventes klar til opstart i efteråret.

- Vi ønsker at distancere os fra resten af markedet ved at indgå denne aftale. Den ekstra kapacitet, som Gråkjær kan bibringe os, sikrer at vores produkt bliver opført med et større antal, optimal logistik og til samme konkurrencedygtige pris for landmanden, forklarer Hans Jørgen Pedersen, der er administrerende direktør og partner i AgriFarm.

Gråkjær offentliggjorde før sommerferien sit regnskab for 2013/14, hvor det, på trods af et fald i omsætningen, lykkedes at tredoble resultatet før skat til 10 mio. kr. og forbedre overskudsgraden fra 1,2 til 2,9 %.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125