23948sdkhjf

Danmarks første døgnåbne byggecenter

Stark udvider åbningstiderne i København i bestræbelserne på at servicere hovedstadens håndværkere døgnet rundt.
Fra mandag den 18. august vil Starks byggecenter ved Sjællandsbroen i København holde døgnåbent. Det sker i erkendelse af, at byggeriet ikke længere kun foregår fra 8 til 16.

- Byggeriet anno 2014 foregår på alle tidspunkter af døgnet, og ikke mindst i Storkøbenhavn er der tryk på døgnet rundt. Derfor er det kun naturligt, at vi nu udvider vores københavnske byggecenters åbningstid til at omfatte alle døgnets 24 timer, så kunderne undgår unødvendig ventetid, men i stedet kan bruge tiden konstruktivt på deres egen forretning, siger Starks administrerende direktør, Søren P. Olesen.

I dag er mulighederne for at handle og få leveret byggematerialer uden for butikkernes normale åbningstider begrænsede, og Stark på Fragtvej i København bliver ifølge direktøren den første butik i Danmark, som helt bogstaveligt holder åbent døgnet rundt. Samtidig gør byggecenterets placering lige ved Sjællandsbroen, og nær en af byens store indfaldsveje, at det er let at komme til og fra for håndværkere, som arbejder uden for byen.

Vil bruge Stark som lager
En af de mange håndværkere, som glæder sig over udsigten til at kunne købe materialer døgnet rundt, er Karl Poulsen, der står i spidsen for 30 mand i Karl Poulsen A/S. Han er lige nu i gang med en proces, hvor firmaets lager skal fjernes, og derfor ser han den udvidede åbningstid som en kærkommen mulighed for at få processen gennemført så smertefrit som muligt:

- Det kan simpelthen ikke betale sig at have alle materialer på lager. Men når vi nu har en del projekter i weekenderne og om aftenen, er det jo perfekt, at vi for fremtiden altid kan hente materialerne i Stark, lige når det passer os. Vi vil derfor gå over til bare at bruge Stark som vores lager, forklarer Karl Poulsen.

Karl Poulsen A/S har ofte projekter, som ligger uden for normal åbningstid, ligesom firmaet fungerer som døgnvagter for visse kunder. Indehaveren skønner, at han vil kunne lægge omkring 10 procent af handlen i den udvidede åbningstid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094