23948sdkhjf

Historisk stor ordre til Kjellerup VVS

JFP har valgt at arbejde sammen med Kjellerup VVS i forbindelse med totalrenoveringen af 20 boligblokke i Grønnedalsparken i Skanderborg.
Jørgen Friis Poulsen (JFP) blev i maj udpeget som vinder af konkurrencen om at renovere Skanderborg Andelsboligforenings 390 lejligheder i Grønnedalsparken. Kjellerup VVS skal i den forbindelse udføre al vvs og ventilation, oplyser virksomhedens direktør Claus Egholm til Building Supply.

- Vi har for nylig færdiggjort og afleveret Fuglsangsø Plejecenter sammen med JFP A/S og ser frem til endnu en opgave sammen med dem, fortæller han.

Projektet omfatter i alt 20 boligblokke, hvor 76 lejligheder renoveres for øget tilgængelighed, mens de øvrige 314 boliger renoveres med nye badeværelser og ventilationsanlæg.

Største ordre til dato
Entreprisens størrelse ligger på den gode side af 30 millioner kroner og er den hidtil største ordre i firmaets historie.

Arbejdet kommer til at strække sig over de næste 3 år og skal afleveres primo 2017.

Claus Egholm forventer, at projektet i perioden kommer til at beskæftige 3-4 montører samt 1-2 lærlinge på vvs-delen og hertil 2-3 montører og en lærling på ventilationsdelen. Kjellerup VVS A/S har i den forbindelse indgået aftale med Strato Ventilation, som man i forvejen har kørt andre projekter sammen med, herunder Børnehaven Stokrosen i Viborg og Forældreskolen i Århus.

Teamet, der har vundet totalentreprisen på renoveringen, består ud over JFP af KPF Arkitekter, Archinet / Schwarz arkitekter, Kontur Arkitekter, Oluf Jørgensen Ingeniørfirma og ByMunch landskabsarkitekt.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094