23948sdkhjf

Hoffmann skruer produktiviteten i vejret

Omsætningen er øget med mere end en tredjedel i årets første halvdel, som også har budt på en fordobling af indtjeningen.
Regnskabsåret 2014 er startet glimrende for entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S, der kan notere sig en omsætning på 781,6 mio. kr., hvilket svarer til en fremgang på 34 procent i forhold til den tilsvarende periode sidste år.

Læs også: Priskrigen raser blandt de største entreprenører

Samtidig er bundlinjen så godt som fordoblet fra 17,5 til 34,7 mio. kr., mens ordrebeholdningen lyder på 1.422 mio. kr.

- Den vanskelige markedssituation igennem kriseårene har skærpet involveringen og produktiviteten. Aldrig tidligere har bygge‐ og anlægsbranchen taget et så stort skridt mod højere produktivitet som i de sidste år. Vi, i Hoffmann, var én af dem, som var tidligt ude med forbedringsarbejdet, og til vores tilfredshed ser vi at flere af branchens aktører følger godt efter, siger adm. direktør Torben Bjørk Nielsen om resultatet.

Læs portræt af Hoffmann-direktøren: "Vi skal gennem Rockwool-laget"

Han kan samtidig kan glæde sig over, at danske Hoffmann A/S nu er en af Veidekke-koncernens mest lønsomme enheder, idet overskudsgraden for første halvdel af 2014 ligger på 4,4 procent, hvilket er snublende tæt på det erklærede mål på 5 procent.

Ifølge Torben Bjørk Nielsen skal en stor del af æren for fremgangen tilskrives de arbejdsgange, som Hoffmann lagde med strategiplanen fra 2010.

-Hoffmanns langsigtede forretningsstrategi, som bygger på involvering af de forskellige parters kompetence og vigtigheden af, at disse bliver involveret helt fra projektstart, viser sig at være værdifulde for vores kunder ved en klart forbedret produktivitet og kvalitetsforøgelse, siger Hoffmann-direktøren.

Brancheanalyse: Dødskamp afblæst: Entreprenørerne tjener atter penge

Han håber dog, at Hoffmann og de øvrige spillere i branchen også kan se frem til en hjælpende hånd fra Christiansborg, så de mildere vinde kan udnyttes til yderligere fremdrift.

- Som sagt har krisen skabt incitament til at tænke nyt, og det er vigtigt, at regeringen fortsat igangsætter nødvendige nybyg‐, renoverings‐ og infrastruktur projekter således, at Danmark udnytter denne øgede produktivitet, konstaterer Torben Bjørk Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172