23948sdkhjf

Nyt markant højhusprojekt på vej i Aarhus

”La Tour Tårnet” er navnet nyt 95 meter højt boligbyggeri i det nordlige Aarhus. Projektet er netop nu i offentlig høring.
Med 3XN som arkitekt har bygherre Jens Richard Pedersen præsenteret planerne for et nyt højhusprojekt på Randersvej i Aarhus N.

Visionen er at skabe et byggeri af høj kvalitet, der kan imødekomme de mange boligsøgendes behov for kvalitetsboliger. Samtidig styrkes Aarhus’ arkitektoniske profil ved at tilføje et markant vartegn til byens nordlige adgangsvej.

- Med La Tour Tårnet kan vi tilbyde beboerne at bo i kort afstand fra midtbyen, samtidig med, at de får attraktive rammer i form af funktionelle og økonomisk tilgængelige boliger med altan og en helt spektakulær udsigt. De mange lejligheder vil bringe liv til bydelen og bygningens markante udtryk vil styrke hele områdets identitet, fortæller direktør og bygherre, Jens Richard Pedersen, som også ejer grundens nuværende byggeri; Hotel La Tour.

Grunden på Randersvej 139 ligger i et område, som Aarhus Kommune allerede har som et muligt område for højhusbyggeri.

Den 22.671 m² store bygning får form som en halvcirkel, som er lavest mod det historiske vandtårn og Randersvej og gradvist vokser op mod et tårn på 95 meter og 31 etager. Den indrettes med 311 boliger, de fleste med tre værelser og alle med altan.
Læs mere om: 3XN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126