23948sdkhjf

Ny lokalplan for Nærumvænge Torv

Forslag til ny lokalplan giver dagligvarebutik mulighed for at udvide samt etablere flere p-pladser.
Byplanudvalget har godkendt et forslag til ny lokalplan, Lokalplan 240, for Nærumvænge Torv. Lokalplanen giver den nuværende dagligvarebutik SuperBest mulighed for at udvide sit nuværende salgsareal fra 1200 m2 til 1900 m2.

- Der har gennem den seneste tid været en del uklarhed om torvets fremtid, og om Netto ville vælge at etablere en dagligvarebutik på torvet. Med den nye lokalplan for Nærumvænge Torv fastholder vi torvet som et attraktivt bycenterområde med et bredt udvalg af butikker og en større moderne dagligvarebutik, og vi får samtidig forbedret parkeringsforhold og tilkørselsforhold, lyder det fra formanden for Byplanudvalget, Axel Bredsdorff.

Udvidelsen vil blive placeret øst for den nuværende butik og vil blive opført i en stil, der er tilpasset torvets arkitektur og høje bevaringsværdi. Udvidelsen respekterer også fredningsgrænsen mod syd, hvor der etableres beplantning langs skel.

Der vil samtidig blive etableret 30-35 nye parkeringspladser på arealet mellem Nærumvænge Torv og Helsingørmotorvejen, og der vil blive etableret nem adgang til dette nye parkeringsområde via en ny kundeelevator. Ved udbygningen af parkeringsarealet langs motorvejen, etableres der en afskærmende beplantning mod det fredede areal Sletten.

Kommunalbestyrelsen forventes at godkende forslaget til lokalplan den 27. august, hvorefter planer sendes i otte ugers høring.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078