23948sdkhjf

Projektgruppe fremviser Fjordpark-planer

Aalborg Kommunes projektgruppe og de arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, der skal udforme Vestre Fjordpark, inddrager offentligheden i, hvordan arealerne ved Friluftsbadet vil udvikle sig de kommende år.
Torsdag 21. august kl. 16.00-19.00 bliver der mulighed for at få en oplevelse af, hvordan arealerne ved Friluftsbadet i Aalborg over de kommende år udvikler sig til Vestre Fjordpark. Flere af brugerne har gang i de aktiviteter, der også fremover skal fylde området med liv, ligesom Aalborg Kommunes projektgruppe og de arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, der skal udforme Vestre Fjordpark, vil være tilstede.

Lige efter sommerferien valgte Aalborg Kommune de rådgivere, der de kommende måneder skal bearbejde og konkretisere det skitseforslag, der er blevet lavet for området. Og nu inviteres de borgere, der er interesserede i projektet, til at opleve noget af det liv, der også fremover vil udspille sig i området, ligesom de har mulighed for at komme i direkte dialog med kommunens projektgruppe og rådgivere.

- Både vi og rådgiverne synes det er vigtigt, at borgerne og brugerne får mulighed for at deltage i en direkte dialog om projektet allerede nu, hvor rådgiverne kun lige er begyndt på at bearbejde og konkretisere skitseforslaget. Vi skal så at sige have al den lokale viden med ind i projektet, da det er vigtigt for at lave et helstøbt projekt for Vestre Fjordpark, fortæller projektleder Anders Toft Hougaard fra Aalborg Kommunes projektgruppe.

En eftermiddag fyldt med liv
Omdrejningspunktet for dagen bliver på arealerne mellem Friluftsbadet, Vikinge-klubben Isbjørnen og Fjorden. Her vil skitseforslaget være udstillet, ligesom borgere, brugere og rådgivere sammen vil diskutere og videreudvikle på det forslag, som rådgiverne allerede har videreudviklet på. Der er åbent i tidsrummet 16.00-19.00.

- Vi er ude efter at få den lokale viden og de gode idéer, der kan gøre projektet endnu bedre og endnu mere brugbart for de mange, kommende brugere. Derfor står rådgiverne klar til at samle dem ind og teste dem af på plantegningen med det samme. Og vi er også fra kommunens side klar på at svare på de spørgsmål, som borgerne har til projektet, fortæller Anders Toft Hougaard.

- Og derudover har flere af brugerne af området deres udstyr fremme, og der er interessante aktiviteter på både land og vand, ligesom Friluftsbadet denne dag holder åbent til kl. 19.00. Derved kan vi både vise borgerne og rådgiverne, hvad det er for et liv vi gerne vil have skal præge fremtidens Vestre Fjordpark. Samtidigt vil vi gerne invitere alle til komme og vise os nye spændende aktiviteter, der evt. kunne indarbejdes i projektet, og derfor håber vi på, at rigtigt mange borgere vil komme og bidrage til at skabe en god og levende stemning. Måske der ligefrem er nogen der vil benytte lejligheden til at pakke en picnickurv, og nyde de grønne omgivelser ned til Fjorden, fortæller Anders Toft Hougaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094