23948sdkhjf

Indvielse af nyt psykiatriafsnit

Region Syddanmark er klar til at indvie 6.100 nye kvadratmeter døgnafsnit i pskykiatrien i Esbjerg, der har byggeprojekter i gang for i alt 250 millioner kroner.
Frem til medio 2015 udbygger Region Syddanmark psykiatrien i Esbjerg. Det betyder, at sygehusets døgnfunktion udvides med 6.100 kvadratmeter, mens yderligere 6.000 kvadratmeter renoveres og moderniseres.

De nye kvadratmeter til den eksisterende psykiatriske afdeling på Gl. Vardevej, også kaldet Spangsbjerg, står nu klar til indvielse torsdag den 21. august 2014 kl. 13.00.

Når projektet står færdigt samles de nuværende døgnafsnit i Hviding og Esbjerg og døgnafsnittene i Hviding lukker. De ambulante funktioner er tidligere på året blevet samlet i ny lokalpsykiatri i centrum af Esbjerg.

De tre nye døgnafsnit får 48 pladser, én indgang for akutte patienter og en ny sportshal. Sengekapaciteten udvides med fire ekstra sengestuer, så der totalt set vil være 97 døgnpladser i Esbjerg. Desuden skal et udvidet tunnelsystem forbinde alle døgnafsnit med akutmodtagelse og servicebygning.

Opgaven løses af entreprenørfirmaet NCC, Arkitema K/S er totalrådgiver, mens Rambøll A/S Esbjerg er underrådgiver og ingeniør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172