23948sdkhjf

Nyt overskud hos Skydda Danmark

Efter en hård opstart kan leverandøren af personlige værnemidler nu fremvise sorte tal på bundlinjen for andet regnskabsår i træk.
Skydda har nu været på det danske marked siden marts 2011, og selskabet er således nærmest født lige midt ind i finanskrisen.

- Det har været nogle hårde opstartsår, og mange konkurrenter gav os ikke lang tid, grundet den meget hårde konkurrence i branchen. Men i 2013 ændrede Skydda Danmark strategi og tilpassede organisationen herefter, fortæller managing director Erik Skovdal.

Det seneste årsregnskab, der blev afsluttet den 31. marts i år, viser et driftsoverskud på lige over 3 mio. kr., hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før. Den vanskelige opstart har dog sat sine spor i egenkapitalen, som ved regnskabsårets slutning udgjorde -10,15 mio. kr.

Skydda Danmark A/S flytter i denne uge fra sin hidtidige adresse i Greve til nye lokaler på Baldersbuen 15C i Hedehusene.

Skydda er en del af B&B Tools, som forsyner industri- og byggesektoren i Nordeuropa med værktøj og tekniske komponenter. Ud over i Danmark er Skydda aktiv i Sverige, Norge, Finland, og Estland. Foruden salgsselskaberne er producenten af faldsikring, Cresto, også med som et selskab under Skydda-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094