23948sdkhjf

Dobbelt certificering til XL Byg Fridolf

Som den første tømmerhandel på Bornholm har XL Byg Fridolf opnået både FSC- og PEFC-sporbarhedscertifikat.
I marts 2014 kastede XL Byg Fridolf og Skibby-afdelingen XL Byg Bjergmark sig over den omfattende opgave, det er at blive certificeret. Herfra gik det stærkt og allerede en måned efter var begge certifikater i hus.

- Vi var meget stolte, da vi i april modtog de officielle godkendte certifikater. Det er bestemt ikke noget, vi er kommet sovende til. Vi startede med at endevende alle vores forretningsgange og tilpasse dem til de nye regler. Så blev alle medarbejdere undervist i, hvordan vi sikrer, at vi ikke får blandet certificeret og ikke -certificeret træ sammen. Sidst men ikke mindst er vores sælgere er blevet klædt på til at rådgive om certificeret træ, fortæller direktør Jens Fridolf.

Han peger først og fremmest på muligheden for at gøre en god forretning som årsag til, at virksomheden har valgt at investere tid og penge i certificeringen:

- Vi er slet ikke i tvivl om, at efterspørgslen på bæredygtigt og certificeret træ er stigende. Vi har allerede mødt krav om certificeret træ i forbindelse med Green Solutions House projektet her på Bornholm, og staten har for nylig meldt ud, at der fremover skal anvendes bæredygtigt træ til alt statsligt byggeri, siger Jens Fridolf og tilføjer, at hensynet til miljøet naturligvis også har spillet ind:

- Træ er et af verdens mest miljøvenlig byggematerialer, og det vil vi gerne være med til at promovere. Det kræver dog, at vi passer på vores ressourcer både nu og fremtiden. Og det er lige præcis dét vi kan med det certificeret træ.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078