23948sdkhjf

NCC scorer ordre på 230 millioner i Aarhus

Bricks vælger NCC Construction Danmark som entreprenør til byggeri af 150 lejligheder.
Med en ordre på 230 mio. kr. går NCC nu i gang med byggeriet af 150 lejligheder på den nye Frederiks Plads i Aarhus.

Entreprenøren har indgået aftale med ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks om at bygge 150 to- og treværelses-lejligheder i et område, som vil udvikle sig til en ny central bydel, der vil binde midtbyen sammen med havnen.

- Det er et byggeri, vi virkelig ser frem til at tage hul på. Vi har opført flere markante byggerier både i midtbyen og på den nye havnefront, så vi vil glæde os til at se den synergi, Frederiks Plads vil tilføre, siger direktør Palle Bjerre Rasmussen, NCC Construction, om det kommende byggeri, der skal stå klar til indflytning i sommeren 2016.

Ideen bag Frederiks Plads er at skabe en nyt rum i byen og dermed bidrage til udviklingen af byen. Frederiks Plads vil med sine markante byggerier skabe dynamik og sammenhæng med centrum i Aarhus, og en flot skyline skal spille godt sammen med områdets øvrige bebyggelse.

- Det er spændende år for Aarhus, hvor byen udvikler sig og finder en ny form. Som altid når man arbejder med byudvikling er det vigtigt, at nye projekter balancerer med den eksisterende by. Det er netop tankegangen bag Frederiks Plads, siger Palle Bjerre Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078