23948sdkhjf

NRE Denmark indgår aftale om boligprojekt i Nordhavn

NRE Denmark A/S har indgået aftale om videresalg af det nye boligprojekt på Sandkaj 1.03 i Københavns Nordhavn til en fond.
Projektet, der omfatter 37 lejligheder, købes af en fond forvaltet af Nordic Real Estate Partners.
Aftalen mellem parterne er betinget af, at den forventede byggetilladelse fra Københavns Kommune ligger klar til efteråret. Københavns kommune har accepteret principperne for, hvordan byggeriet udformes.

Projektet på Sandkaj 1.03 blev igangsat i 2012 af Corpus Development som del af en aftale med By & Havn om at udvikle i alt fire byggefelter i Nordhavn. I 2013 overdragede Corpus Development den videre projektudvikling til NRE Denmark. Efterfølgende har NRE Denmark indgået aftaler med Nordic Real Estate Partners, hvor Sadolin & Albæk har været involveret som rådgivere. NRE Denmark er totalentreprenør på byggeriet, mens E+N Arkitektur er arkitekt.

Projektgrunden ligger i det indre Nordhavn ud til havnebassinet og tæt ved Nordhavn Station. Byggeriet bliver opført i 4-6 etager, og de fleste af lejlighederne vil få udsigt mod vandet. Alle lejlighederne får egne altaner, og der bliver også to fælles tagterrasser. Byggeriet bliver på i alt godt 3900 etagemeter samt cirka 450 kvadratmeter kælder.

Ejendommen vil i sit arkitektoniske udtryk være inspireret af siloanlægget ”De fem Søstre” i Vejle, der har status som nationalt industriminde.

Der foreligger endnu ikke noget brugbart billedmateriale af projektet, idet der stadig mangler en endelig afklaring af farven på facaden, oplyser NRE.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066