23948sdkhjf

Domea bygger 95 boliger i midt Kolding

En administrationsbygning i Klostergade rives ned til fordel for et nyt boligbyggeri ud til gågaden.
Kolding Byråd har besluttet at sælge Klostergården (Klostergade 16) samt de nærliggende bygninger Klostergade 8 og 10 til boligselskabet Domea. Det oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Domeas projekt omfatter 95 lejeboliger, en p-kælder med 105 pladser samt etablering af en lille bypark på et areal, som i dag er parkeringsplads.

Domeas købstilbud lyder på 19,2 mio. kr. excl. moms – svarende til 24.000.0000 kr. inkl. moms.

- Det er byrådets vurdering, at Domeas tilbud samlet set er det bedste tilbud blandt seks tilbud fra i alt fire tilbudsgivere. Vurderingen er baseret på både projektide og økonomi, oplyser Kolding Kommune.

Der skal udarbejdes en ny lokalplan for området, inden det nye byggeri kan sættes i gang. I mellemtiden skal Klostergården, der rummer den kommunale forvaltning, rømmes. Der er i dag 165 kommunale arbejdspladser i Klostergården, hvoraf de 60 arbejdspladser fra Sundhedsområdet skal flyttes til det nye sundhedscenter ved Kolding Sygehus primo 2015. Resten flyttes til Domhusgade i det tidligere Sct. Hedvigs Hospital, hvor Kolding Kommune har overtaget et lejemål fra den 1. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095