23948sdkhjf

32 boliger indviet i Kolding

Om- og tilbygningen af Bramdrupdam Bofællesskab i Kolding til 32 moderne boliger, der er gennemført med C.C. Contractor som entreprenør, er tilendebragt og bebyggelsen indviet.
Indvielsen af de 32 boliger for fysisk og psykisk handicappede blev markeret mandag den 25. august 2014.

De nye, private almene boliger erstatter en tidligere institution. Det betyder, at beboerne lever mere privat, har egen kost, får hjælp til at vaske sit tøj i egen bolig, etc. Der er desuden bygget aktivitetshus til beboerne, hvor der er der plads til fester, fælles oplevelser, hygge og arrangementer. Nyt er også trænings- og sansehuset, der holder fysioterapien til, der er et særligt rum til sanseoplevelser, og der er et wellnessrum med spa.

Koblingen af privatlivets fred med fællesskabets glæder var da også udslagsgivende, da C.C. Contractor, Cubo Arkitekter, Force4 Architects og Niras vandt totalentreprisekonkurrencen om Bramdrup Bofællesskab tilbage i 2012.

Læs også: C.C. Contractor skal bygge boliger ved Kolding

Projektet omfattede konkret om- og tilbygning af det eksisterende Bramdrupdam Bofællesskab til 32 moderne boliger for fysisk og psykisk handicappede samt tilhørende personale-/servicefaciliteter på i alt ca. 2.400 m² boligareal og ca. 700 m² serviceareal.

Totalentreprisesummen på projektet udgjorde 34.5 mio. kr. (ekskl. moms).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128