23948sdkhjf

Knap 300 millioner til flådestations-renovering

Regeringen afsætter 293 millioner kroner til at renovere og opgradere Flådestation Frederikshavn i udspillet til den nye finanslov.
Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

Udspillet i finansloven lægger op til, at der bruges 293 millioner kroner på at renovere og opgradere flådestationen frem til 2017. I finanslovforslaget hedder det blandt andet:

- Projektet vedrørende renovering og opgradering af Flådestation Frederikshavn gennemføres for at opretholde servicering af Søværnets enheder. Dette indebærer bl.a. nødvendig opgradering af landstrøm og øvrige forsyninger samt udskiftning og renovering af kajanlæg. Endvidere stiller skærpede miljøkrav øgede krav til enhedernes håndtering af affald og spildevand samt til de tekniske installationer i kajerne i form af kloaker og afløb, forsyningsledninger såsom vand, fjernvarme, el mv. Herudover stilles der med den nuværende og fremtidige enhedssammensætning af flåden samt tilførsel af kapacitet for tung udrustning krav til en generel uddybning af bassiner og forstærkning af kajanlæg.

Borgmester: Lokale jobs i vente
Udspillet vækker naturlig glæde på borgmesterkontoret i Frederikshavn:

- Det er et manifest fra statens side af, at man vil Flådestationen i Frederikshavn, og det er jeg naturligvis meget tilfreds med. Derudover kan den store investering ikke undgå at kaste lokale arbejdspladser af sig, siger borgmester Birgit Hansen ifølge kanalfrederikshavn.dk.


Original artikel: http://www.kanalfrederikshavn.dk/index.p...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086