23948sdkhjf

MT Højgaard vil bygge boliger i Hillerød

Efter ansøgning fra MT Højgaard har økonomiudvalget i Hillerød sagt ja til at arbejde på en lokalplanændring, der giver mulighed for mere boligbyggeri ved Nordre Ringbanevej i Hillerød.
Hillerød Kommune har modtaget et forslag fra ejer af området ved Nordre Jernbanevej 5-9 i Hillerød, MT Højgaard, om revurdering af plangrundlaget for randbebyggelsen i den gældende lokalplan. Den nye lokalplanen ønskes tilvejebragt, fordi der ikke - inden for en rimelig tidshorisont - ventes efterspørgsel på erhvervslejemål i området.

MT Højgaard ønsker derfor den del af lokalplanen, som omfatter randbebyggelsen, ændret, så der kan opføres en bebyggelse til boligformål. Hermed vil man stille det aktuelle behov for boligbebyggelse, dvs. etablering af etageboliger i stedet for en blandet erhvervs- og boligbebyggelse. Den resterende del af lokalplanen ønskes fastholdt, så planlagte punkthuse kan opføres.

Økonomiudvalget godkendte indstillingen med den tilføjelse at lokalplansarbejdet igangsættes efter en dialog mellem bygherren og forvaltningen om tidshorisonten for byggestart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11