23948sdkhjf

Friis & Moltke præsenterer nye partnere

Tegnestuen markerer et begivenhedsrigt år ved at invitere inden for i nye lokaler og introducere virksomhedens to nye partnere.
Fredag den 29. august byder Friis & Moltke indenfor i den nye og større Aarhus-tegnestue på Åboulevarden for at fejre virksomhedens positive udvikling. Samtidig vil tegnestuen markere dette års optagelse af Friis & Moltkes to nye partnere; Mikkel Bahr, leder af Friis & Moltke Design og Jens Ole Bahr, adm. direktør.

- Vi er stolte af de resultater, vi skaber i dag og i kraft heraf har tegnestuen skabt et fundament og en position, der sikrer, at Friis & Moltke også fremadrettet vil være en markant medspiller på den danske arkitekturscene, siger administrerende direktør Jens Ole Bahr.

Friis & Moltke beskæftiger i dag mere end 50 medarbejdere fordelt på tre danske tegnstuer og med projekter i både ud- og indland. I øjeblikket arbejdes på flere markante projekter, bl.a. Anstalt i Nuuk, Politistationen i Holstebro, Herlev Hospital, ny administrationsbygning ved DTU og Aabenraa Sygehus samt en del nye tiltag på boligområdet. Dertil kommer tegnestuens mange konkurrenceopgaver.

- Vi har de seneste år arbejdet hårdt og fokuseret, således at vi i dag står solidt i branchen som en virksomhed, der tegner fremtidens bygninger med fokus på, at arkitektur skal gøre en forskel. Vi tror på, at igennem dialog og brugerinddragelse kan vi med arkitekturen skabe rum, der aktivt tilføjer værdi til brugerne uanset projektets skala og funktion, lyder det fra partner og kreativ chef, Martin Wienberg.

Receptionen, hvor Friis & Moltke Design også udstiller udvalgte projekter, afholdes fredag fra kl. 14-17 på adressen Åboulevarden 1.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078