23948sdkhjf

Danske arkitekter viser sig frem

12 internationale medier er i disse dage på en pressetur til nogle af Danmarks bedste eksempler på bæredygtig velfærdsarkitektur.
- Danske arkitekter og designere har de senere år designet nogle udfordrende og dristige rum for leg og læring. Og mens vi fejrer 200 året for det danske uddannelsessystem, har vi inviteret en international pressedelegation til Danmark for at opleve eksemplarisk arkitektur og design, der skaber inspirerende læringsrum og legende miljøer.

Det fortæller Carina Serritslew, leder af The Architecture Project/and, som i disse dage står bag fremstøddet “Architecture and Design to Improve Play And Learning”. I samarbejde med Danske ARK og Danish er det lykkedes at lokke 12 internationale medier til Danmark for at opleve nogle af Danmarks bedste eksempler på bæredygtig velfærdsarkitektur.

Årets pressebesøg bygger videre på succesen fra sidste år, hvor 11 internationale journalister fra højtestimerede medier, herunder det brancheanerkendte Mark Magazine, blev præsenteret for Danmarks mest unikke og nyskabende arkitektur. Resultatet var eksponering for flere end 7 millioner internationale læsere.

Fredag den 29. august besøger deltagerne Aarhus, hvor de blandt andet præsenteres for Dokk1 – det nye multimediehus i Aarhus’ nye bydel, Aarhus Ø. Her vil deltagerne desuden få vist eksempler på nye skoler og kreative byrum for leg og læring.

Aarhus’ borgmester, Jakob Bundsgaard, byder den internationale presse velkommen ved en reception fredag den 29. august kl. 9-11 i Musikhusets Foyer. Receptionen er ramme for en ’Press to Business’-event med udstilling og talks med deltagelse af førende danske arkitekt- og designvirksomheder. Der vil være mulighed for interviews med arrangørerne bag pressearrangementet og branchefolk.

Deltagende virksomheder:
Aart, Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue, Arkitema, BIG, Cebra, C.F. Møller, Cubo, Friis & Moltke, GPP, Henning Larsen Architects, Kjær & Richter, Møller & Grønborg, Raum3, Sleth, Schmidt Hammer Lassen, Schønherr, We Make Spaces, Årstiderne Arkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094