23948sdkhjf

Sønderborg køber kaserne

Der er nu indgået en aftale mellem Sønderborg Kommune og Forsvaret om køb af Sønderborg Kaserne.
Aftalen mellem Forsvaret og Sønderborg Kommune indebærer, at overtagelsen vil ske snarest muligt.

- Jeg vil først gerne rose Forsvaret for den positive atmosfære, og den imødekommenhed der har været under forhandlingerne. Der har fra Forsvarets side gennem hele forløbet været en forståelse for, hvad Sønderborg Kaserne betyder for byen og for kommunen. Og derfor har vi fået en rigtig, rigtig god aftale i hus. Jeg kan desværre ikke offentliggøre hvad købsprisen er endnu, men jeg kan godt afsløre, at jeg mener vi har fået et endog meget tilfredsstillende resultat med fra forhandlingsbordet, udtaler borgmester Erik Lauritzen.

Købsprisen for Sønderborg Kaserne kan ikke offentliggøre endnu, fordi sagen skal endeligt godkendes i Folketingets Finansudvalg den 9. oktober. Aftalen skal også behandles i Sønderborg byråd på et møde den 3. september

Hotelbyggeri følger planen
Erik Lauritzen glæder sig over, at der med købet er skabt klarhed om kasernens og havneområdet fremtid:

- Sønderborg Kommune overtager nu lejekontrakten fra Forsvaret, og sikrer sig herigennem lejeindtægterne fra asylcentret, som samtidig skaber 30 til 50 nye arbejdspladser i byen. Byggeriet af hotellet på havnen fortsætter efter planen, og så kan vi oven i købet begynde med at lægge planer for kasernens fremtid, når asylcentret lukker, hvad det senest gør i udgangen af 2016. Og samtidig gør vi et humanitært stykke arbejde for mennesker i nød. Alt i alt mener jeg faktisk vi i Sønderborg kan være rigtig godt tilfredse, slutter Sønderborg-borgmesteren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078