23948sdkhjf

Halvårsoverskud i Jorton

Efter en årrække med underskud har bygge- og anlægsvirksomheden igen fået styr på indtjeningen.
Jorton A/S forbedrede sidste år bundlinjen betydeligt, og den positive udvikling er videreført i 2014. Resultatet for årets første seks måneder er således et overskud på 5,44 mio. kr. før skat.

- Regnskabet for første halvår af 2014 viser en omsætning på 239 mio., hvilket er lidt mindre end sidste år, men det er ikke det væsentligste. Målsætningen er at sikre en bedre indtjening på byggesagerne. Sidste års kraftige forbedring af driftsresultatet – og det netop afsluttede halvårsregnskab – viser, at Jorton igen er på rette vej, siger adm. direktør John Funch, der kom til virksomheden i midten af 2013.

Jorton indførte i fjor en ny forretningsorden i relation til salg, tilbud og udførelse med henblik på at skærpe fokus på risici og dækningsbidrag. Samtidig blev organisationen trimmet, så den passede bedre til behovet og den hårde konkurrence i markedet. På den baggrund lykkedes det at lukke 2013 med et mindre minus på lidt under 4,5 mio. før skat – en kraftig forbedring sammenlignet med 2012-underskuddet på på 30,5 mio. kr.

- Fremgangen i indtjeningen er således markant og meget tilfredsstillende, understreger John Funch.

Jorton A/S havde primo 2014 en ordreportefølje på 572 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078