23948sdkhjf

Uretek etablerer byggefirma

GrowTek Byg hedder det nye byggefirma i fynske Nørre Aabyby, der er nyeste skud på sammen hos Uretek.
Manden bag virksomheden Uretek i Nørre Aaby, Ivan Steffensen, lader det ikke blive ved stabilisering af fundamenter, gulve og fundering. Nu skal der også renoveres, bygges om og bygges nyt; Uretek har etableret et byggefirma som nyt datterselskab.

- Vi har stiftet byggefirmaet GrowTek Byg som en ny gren af Uretek. I forvejen havde vi virksomheden GrowTek, som fremstiller og monterer grønne tage, plantevægge og grønne facader. Nu udvider vi ved også at lave et egentligt byggefirma, hvor vi selv tager os af tømrerarbejdet, fortæller Ivan Steffensen.

Naturligt at etablere byggefirma
Ivan Steffensen startede GrowTek med grønne tage og plantevægge i 2009. Hen ad vejen har firmaets mandskab også lavet forskelligt tømrerarbejde. Derfor har det været oplagt at lave et byggefirma som nyt datterselskab.

- Når vi kan lave grønne tage, kan vi naturligvis også lave almindelige tage. Og det nedenunder taget. Vores første projekt som selvstændigt byggefirma har været at lave et kontor til GrowTek og et mødelokale til Uretek. Nu er vi i gang med at ombygge en tidligere børnehave i Strib til tre rækkehuse, siger Ivan Steffensen.

Erfaren tømrer i spidsen
Den daglige leder af GrowTek Byg er Nicolai Schmidt. Han har 12 år bag sig som selvstændig tømrermester i makkerskab med sin far, men tager nu rollen som projektleder hos GrowTek Byg. Tillige består staben af tre tømrersvende og en arbejdsmand.

- GrowTek Byg er klar til selv at tage sig af alt tømrerarbejdet. Når vi laver projekter med behov for andre håndværkere, samarbejder vi med andre firmaer, fortæller Nicolai Schmidt.

Det nyetablerede byggefirma vil typisk tage sig af ombygninger, renoveringer, nye tage og i øvrigt alt, der kræver en indsats af faguddannede tømrere. Foruden ombygningen af en børnehave til nye boliger, står også et helt nyt parcelhus på 180 kvadratmeter i Strib allerede på opgavelisten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109