23948sdkhjf

Samarbejde om bedre forhold på Frederikshavn Havn

Nedbrydningen af de gamle bygninger på Paradiskajen i Frederikshavn giver nye muligheder. Stena Line og Frederikshavn Havn er derfor gået sammen om at forbedre forholdene og sikkerheden på og omkring kajen.
Frederikshavn Havn opfører i øjeblikket et nyt trappetårn op til Valutaslangen fra havnesiden af E45. I forbindelse med trappetårnet laves både elevator og toiletter til havnens gæster. På det store parkeringsareal indrettes markerede gangstier, så sikkerheden højnes både for færgegæster, turister og byens borgere.

- Vi forventer, at der vil blive en større aktivitet med folk på området, og dette er første skridt til at forbedre forholdene for alle gæsterne på havnen, siger Nicolai Petersen, byggetekniker på Frederikshavn Havn.

Ifølge Kenneth Hardam fra Stena Line har Skandia Torv vest for E45 den seneste tid gennemgået en forskønnelse med blandt anet nye fliser. Herudover bygger Stena Line i øjeblikket nyt elevatortårn med et lille vindfang med nye elevatorer og rulletrapper, der forbinder Skandia Torv og Valutaslangen.

De mange tiltag for at forbedre forholdene sker i et tæt samarbejde mellem Stena Line og Frederikshavn Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094