23948sdkhjf

E&P Vest-direktør: Vi er kommet for at blive

Anette Storm fortæller om den hæsblæsende start som direktør for Enemærke & Petersens nye afdeling i Aarhus.
- Vi er faktisk blevet prækvalificeret til hvert eneste udbud, vi har lagt billet ind på. Det er jo helt unikt for en ny virksomhed på markedet, og det vidner om, at kunderne har forventninger til os. Det er jeg meget opsat på at leve op til, siger Anette Storm – direktør for E&P Vest.

Den ingeniøruddannede aarhusianer blev i sommeren 2013 valgt til at stå i spidsen for Enemærke & Petersens jyske satsning. At hun dermed i sin første byggeopgave er med at fremtidssikre den selvsamme Langkærparken, hvor hun voksede op og gik i skole, er for Anette selv en ring, der bliver sluttet. Og et tegn på, at hun valgte rigtigt ved at sige ja til udfordringen:

- Jeg havde egentlig et godt job, men blev tiltrukket af det værdisæt, jeg mødte hos Enemærke & Petersen. ” Mennesker der arbejder for mennesker ” er virkelig et slogan, jeg kan spejle mig i. Og det rammer virksomheden meget præcist, oplever jeg – dette skarpe fokus på, at der er mennesker i begge ender, siger hun.

Stolthed og godt håndværk
Anette Storm blev egentlig ansat til at oparbejde markedet og gøre E&P kendt i det østjyske. Men endnu inden hun tiltrådte, var der skrevet kontrakt på to kæmpeopgaver, som skulle bemandes og igangsættes på samme tid:

- Det er selvfølgelig en udfordring, når man kommer som nyt firma til byen og skal ansætte folk, for vi vil jo have de bedste. Her er jeg nok kommet med et godt netværk i forhold til dem, vi ønsker at tiltrække. Stort set alle vores medarbejdere har opsagt gode stillinger i andre virksomheder for at være med her, forklarer hun.

At de har gjort det, skyldes alene to ting: Spændende opgaver – og at man holder den faglige stander højt:

- Hvis du vil tiltrække de bedste medarbejdere og dygtigste håndværkere, må du have stolthed over dit fag og din virksomhed. Jeg ønsker selv at være et sted, jeg kan være stolt af, og hvor jeg føler mig som del af et hold. Det gør jeg her. Enemærke & Petersen er som virksomhed båret af en håndværkerkultur, hvor vi holder fagligheden højt og sætter pris på det, vi hver især kan bidrage med. Og hvor vi forventer af hinanden, at vi leverer en ordentligt arbejde, siger hun.

Kommet for at blive
Det er blot et halvt år siden, Anette tiltrådte jobbet som direktør i E&P vest. Det har været en hæsblæsende start, men retningen er sat:

- Det er lige som at sætte et stort lokomotiv i gang. Der skal sprøjtes rigtig meget energi i at få hjulene til at dreje og tilbagelægge de første meter, men når først toget er kommet i bevægelse, sætter inertien ind. Der er vi nu. Vi skal nok komme endnu mere i fart, men nu gælder det om at holde retningen og sikre, at alle vognene følger med.

- Jeg synes, vi er kommet godt i gang og har fået rigtig godt fat. Organisationen er på plads, og motoren kører på alle fire cylindre. Markedet har taget godt imod os. Vi vinder ikke alle licitationer – heldigvis da, for vi har lige nu hænderne fulde. Men vi får mange andenpladser, så det er fintuning, det drejer sig om, mener Anette Storm.

Vigtigst for hende er det, at bygherrer og samarbejdspartnere har hilst Enemærke & Petersen velkommen som en seriøs ny aktør i det østjyske:

- Jeg mærker på dem en respekt for det lange forarbejde, der er gjort, før virksomheden fysisk etablerede sig her. De er helt klar over, at vi ikke bare kommer løbende ind på hurtige fødder og smutter igen. Vi er et træ, der slår rødder her, slutter hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125