23948sdkhjf

Offentlige opgaver vækker stor interesse

Workshop i Høje-Taastrup om, hvordan også mindre virksomheder kan byde ind, når kommuner og andre udbyder opgaver, må melde udsolgt.
Virksomhederne har udvist usædvanlig stor interesse for en workshop på Høje-Taastrup Rådhus, som sætter fokus på, hvordan også mindre virksomheder kan byde ind, når kommunerne udbyder offentlige opgaver.

Høje-Taastrup Kommune og Væksthus Region Hovedstaden har derfor længe før tilmeldingsfristen meldt udsolgt til workshoppen den 24. september, hvor virksomhederne får sparring og inspiration til at blive leverandør til kommunerne i Region Hovedstaden.

- Som kommune er vi naturligvis interesserede i, at der er gode leverandører til de opgaver, som skal løses. Derfor er det både i virksomhedernes og kommunernes interesse, at virksomhederne er klædt bedst muligt på til at byde, når kommunerne køber ind, siger borgmester Michael Ziegler og tilføjer, at Høje-Taastrup Kommune køber ind for en milliard kroner årligt.

Oplæg og individuel sparring
På workshoppen stiller ti indkøbskonsulenter fra regionens kommuner op til 1:1-sparring med virksomhederne, så de kan blive klædt bedre på i forhold til salgskanaler, indkøbskultur mv.

Desuden byder arrangementet på inspirationsoplæg fra en lokal virksomhed, som sælger til kommunen, og oplæg om, hvordan virksomhederne kan indgå i konsortier. Desuden lægges op til en god debat mellem Dansk Industri, KL og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om, hvordan både sund fornuft og købmandskab sikres, når kommunerne køber ind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109