23948sdkhjf

Boligområde med 66 nye boliger på vej i Kolding

Erhvervsområde i Seest bliver til et nyt boligområde med 66 boliger, når Teknologisk Instituts gamle afdeling rives ned.
Det skriver ugeavisen.dk.

Plan- og boligudvalget i Kolding Kommune har netop godkendt en ny lokalplan og kommuneplantillæg for det kommende boligområde ved Holbergsvej i Seest.

Hermed er vejen banet for at, at Teknologisk Instituts gamle afdeling på grunden kan rives ned for i stedet at gøre plads til 66 nye boliger.

- Umiddelbart vil det være en fordel, at det tidligere erhvervsområde udvikles til et nyt boligområde. Der gives mulighed for byggeri i to etager, med en maksimal bygningshøjde på 8,5 meter. Og det svarer i store træk til det byggeri, der i dag er på erhvervsgrunden. Samtidig er vi i udvalget enige om, at der skal tages videst mulige hensyn til træerne på grunden og på hækken. På en del strækninger skal hækken klippes ned til 80 centimeters højde, men det er alene af færdselsmæssige hensyn, forklarer plan- og boligudvalgtets formand Poul Erik Jensen ifølge ugeavisen.dk.

Dog er et spørgsmål om trafikken i det nye boligområde, som er rejse i en indsigelse til planerne, sendt videre til kommunens teknikudvalg.

Original artikel: http://ugeavisen.dk/artikel/71171:Seest-...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093