23948sdkhjf

TKD går fra minus til plus

Den aalborgensiske ejendomsudvikler-koncern på vej op.
Efter nogle kritiske år er TK Development på vej op. I første halvdel af regnskabsåret 2014/15 fik ejendomsudviklerkoncernen et resultat før skat på 15 mio. kr. Året før var det tilsvarende resultat et underskud på 16 mio. kr.

Med til at skabe fremgangen har været salg af et 6000 kvm. stort kontorprojekt i Aalborg, som PensionDanmark har købt for 126 mio. kr. Kontoret skal lejes ud til Alfa Laval Aalborg.

Også salg af en række andre store projekter i ind- og udland har givet penge i kassen hos TKD, der har hovedsæde i Aalborg.

- Ledelsen oplever en aftagende usikkerhed på ejendomsmarkederne, men der er fortsat lange og grundige beslutningsprocesser hos lejere, investorer og finansieringskilder, hedder det i regnskabsmeddelelsen.

- Det historisk lave renteniveau har medvirket til at øge interessen for investering i fast ejendom som aktivklasse for især institutionelle investorer. Der opleves en opblødning i mulighederne for at opnå finansiering, konstaterer ledelsen med adm. direktør Frede Clausen i spidsen.

TKDs regnskabsår går fra 1. februar til 31. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11