23948sdkhjf

18 nye seniorboliger på vej i Middelfart

Et tidligere institutionsområde i Middelfart skal rives ned for i stedet at give plads til nye række- og etageboliger målrettet ældre.
Lokalplanen og kommuneplantillæg, som blev vedtaget endeligt af byrådet i Middelfart den 1. september, gør det muligt, at institutionsområdet ved Teglværksgade kan anvende til boligformål. Den nye anvendelse passer naturligt ind i kvarteret, der - som en del af Middelfart Midtby - er præget af både ældre købstadsbebyggelse og nyere etagebyggeri.

Konkret er hensigten, at den eksisterende institutionsbebyggelse nedrives. Eventuelt genanvendes sokkel/kælderetage på den tidligere vuggestue som base for et nybyggeri i form af tre rækkehuse med fælleslokaler for hele områdets beboere i kælderetagen. Herudover to nye bygningsafsnit i henholdsvis to og tre 3 etager længere mod syd, hvor den tidligere børnehave lå. Den maksimale bygningshøjde bliver op til 14 meter. I alt tænkes der etableret cirka 18 boliger. Der er endvidere mulighed for at etablere særskilte depotrum for boligbebyggelsen.

Centralt i det lille boligområde etableres et fælles parkeringsareal med tilknyttet cykelparkering, renovationsløsninger med videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109