23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand skal løfte familiefirma ind i fremtiden

Jørgen Krab Jørgensen, tidligere direktør i Billund Lufthavn, er ny bestyrelsesformand i entreprenørkoncernen Kjæhr & Trillingsgaard.
Det skriver Licitationen.dk.

Fredag blev Jørgen Krab Jørgensen udpeget som ny formand for bestyrelsen i den succesfulde entreprenørkoncern Kjæhr & Trillingsgaard.

- Kjæhr & Trillingsgaard er en virksomhed med sunde og solide værdier, der skal bygges videre på. Der er en stærk vilje til at løfte koncernen videre ind i fremtiden med ny vækst, og det glæder jeg mig til at give mit bidrag til, siger Jørgen Krab Jørgensen, der ud over en fortid som administrerende direktør i Billund Lufthavn er bestyrelsesmedlem og formand for flere selskaber, til Licitationen.

Fyldt ordrebog
Fremtiden tegner også lyst for firmaet. Ifølge entreprenørkoncernens administrerende direktør, Christian Trillingsgaard, er ordrebogen fyldt seks måneder frem i tiden.

Pt står Kjæhr & Trillingsgaard blandt andet med gode, tocifrede millionordrer på ungdomsboliger i Kolding, Campus Living Kolding, samt opførelsen af nyt domicil til varmeveksler-producenten Sondex. Økonomisk er det gode resultat fra 2013 fordoblet alene i første halvdel af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078