23948sdkhjf

København klar med kerneelement i sit første klimakvarter

Bryggervangen og Skt. Kjelds Plads skal være det centrale udstillingsprojekt for Københavns første Klimakvarter.
Københavns Kommune gør klar til at realisere idéerne om byens første Klimakvarter med udbudt af totalrådgivning for projekt Bryggervangen og Skt. Kjelds Plads. Området bliver et centrale udstillingsprojekt for det samlede klimakvarter, hvor visionen er at klimatilpasse et helt byområde med grønne løsninger i gadeplan.

Regnvand fra veje, fortove, cykelstier og gadevendte tagarealer håndteres, så det klimasikrer kloakken. Regnvandet skal håndteres således at nedsivning af rent vand foregår i grønne arealer, mens belægninger bruges til transport af vand.

Der skal skabes en stærk grøn forbindelse mellem Fælledparken og Kildevældsparken, der skaber et levende og aktivt bevægelsesstrøg og samtidig øger naturpotentialet på strækningen.

Kvarterets fysiske centrum - Skt. Kjelds Plads - skal gøres til det centrale mødested i kvarteret. Det skal folde sig ud som et markant og inspirerende grønt byrum — et grønt hjerte i Klimakvarteret og et nyt centralt mødested for kvarterets beboere.

Indarbejdelse af klimatiltag ved håndtering af vejvand i for maf First Fluch og nedsivning af regnvand i regnvands bede. Indarbejdelse af alternativ glatførebekempelse.

Fristen for at søge om prækvalifikation er den 26. september 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109