23948sdkhjf

Kulturcenter gør klar til idrætsudvidelse

For at realisere udbygningsdrømmen opdeler Grejs Kulturcenter et nybyggeri i to etaper. Første etape bliver 1.200 m² idrætshal til 12 millioner kroner.
- Vi har valgt at dele projektet op i to etaper, så vi næste år bygger idrætsdelen af kulturcentret. De små 1.200 m² rummer en halv hal, fitness, squash, et klublokale og omklædningsfaciliteter. Det kan vi gøre, uden at det fordyrer det samlede projekt. Og så kan vi nøjes med et kommunalt tilskud på 2,5 millioner i 2015 og det samme beløb i 2016, når vi fortsætter med kulturdelen, forklarer formanden for Grejs Kulturcenter, Niels Hellmund Jensen, til Vejle Amts Folkeblad.

Opdeling skal øge chancen for støttekroner
Hermed har folkene bag Grejs Kulturcenter lyttet til politikerne, som har påpeget, at det er mere realistisk at få de nødvendige milliontilskud ved at dele nybyggeri til kultur og idræt op i to. Således skal finansieringen af det 16-17 millioner kroner dyre projekt blandt andet komme fra i alt fem millioner kommunale tilskudskroner.

I alt bliver Grejs Kulturcenter godt 1.600 m². En halv idrætshal, som indgår i projektets første etape, opføres, så det er muligt at udvide den i fremtiden. Idrætsdelen, der er første etape, koster anslået 12-13 millioner kroner, mens kulturdelen i etape to løber op i godt fire millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109