23948sdkhjf

Hvem bruger BoligJob-ordningen?

Flertallet af de danskere, der har trukket en del af håndværkerregningen fra i skat, er helt almindelige mennesker med en indkomst på under 350.000 kroner, viser nye tal.
Over 550.000 danskere har sidste år brugt håndværkerfradraget, og nu viser nye tal fra Skat, hvem der har gjort brug af ordningen.

Faktisk har flertallet af disse, svarende til 310.000 danskere, en indkomst under 350.000 kroner. Tallene viser også, at blot 38.000 danskere med en indkomst på over 700.000 kroner har benyttet sig af fradraget.

- Det svarer meget godt til vores forventninger, at det er helt almindelige lønmodtagere, der, netop på grund af fradraget, hiver byggeprojekterne op af skrivebordsskuffen. Finanskrisen og usikkerheden om, hvorvidt man også har et job i morgen, sidder stadig i danskerne, og derfor beholder de pengene i lommen. BoligJob-ordningen har været den gulerod, der har givet særligt boligejerne lyst til og mod på alligevel at gøre lidt ved boligen, lyder forklaringen fra erhvervspolitisk chef i Dansk Byggeri, Torben Liborius.

- Ordningen benyttes netop af de danskere, hvor fradraget gør en forskel. Det er en hjælp i en travl hverdag og en hjælp til at få ordnet noget i boligen, som ellers ikke ville være blevet gjort, mener han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093