23948sdkhjf

Stadionprojekt bliver pakkeløsning

Opførelsen af Jysk Park, Silkeborgs kommende stadion, bliver opdelt i udbudspakker med fag- og storentrepriser, lyder det fra politikerne i Silkeborg.
Det skriver mja.dk.

Udbudsstrategien for Silkeborgs kommende stadion, Jysk Park, er netop blevet behandlet og godkendt af kommunens økonomi- og erhvervsudvalg. Her lægger man op til, at lokale firmaer skal have mulighed for at få del det 120 millioner kroner dyre projekt.

- De lokale erhvervsvirksomheder har været gode til at bakke op om et nyt stadion og har fundet mange af pengene til det, og derfor vil vi også gøre os umage med, at nogle af de firmaer også kan få mulighed for at bygge det nye stadion, siger Silkeborgs borgmester, Steen Vindum, til mja.dk.

Både fag- og storentrepriser
Af et notat om udbudsstrategien fremgår det blandt andet, at den endelige udbudsstrategi bør fastlægges i samarbejde med bygherren og dennes rådgivere.

Desuden hedder det, at projektet kan opdeles i tre udbudspakker med hver egne kendetegn og udbudstidspunkter. De tre udbudspakker, som omtales i notatet er henholdsvis:
1. Underbygning, råhus og lukningsarbejder samt ventilations- og køkkenentrepriser.
2. Abterings-, kompleterings-, og installationsentrepriser.
3. Inventar-, skilteentrepriser.

Mens udbudspakke 1 udbydes i storentreprise kan udbudspakke 2 og tre udbydes i fagentrepriser.

Original artikel: http://mja.dk/artikel/lokale-firmaer-ska...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078