23948sdkhjf

Byggestart på boliger i Carlsberg Byen

Første spadestik til 22 forskerboliger er netop taget, og bygherren er tæt på at have alle fagentreprenører på plads.
I det sydøstlige hjørne af Carlsberg Byen er byggerierne af den nye Carlsberg Station og Professionshøjskolen UCC’s nye campus Carlsberg allerede i fuld gang. Nu er endnu et byggeri i området skudt i gang, da første spadestik til 22 nye forskerboliger netop er taget.

De nye forskerboliger støder op til den historiske J.C. Jacobsens Have og får den nye Carlsberg Station og Campus Carlsberg som nabo. Det er Praksis Arkitekter, der står bag tegningerne til det nye forskerboligbyggeri med Henry Jensen A/S som rådgivende ingeniør og Kristine Jensens Tegnestue som landskabsarkitekt.

Det er udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, der opfører de 22 nye forskerboliger med Moe A/S som bygherrerådgiver. Byggeriet opføres i fagentrepriser, hvor ikke alle er valgt endnu. Pernille Hebsgaard Rohdemeier, kommunikationschef i Carlsberg Byen P/S, oplyser til Building Supply, at man forventer at indgå aftale med følgende firmaer:

Byggeplads: Loxam A/S
Råhus: H. Skjøde Knudsen A/S
Murer: H. Skjøde Knudsen A/S
Aptering: H. Skjøde Knudsen A/S
Installationer: Ribe VVS service A/S
Køkken: Invita Køkkener A/S

Hos Carlsberg Byen P/S glæder administrerende direktør Jens Nyhus sig over, at endnu et nyt byggeri nu kan gå i gang i bydelen.

- Byggeriet af Forskerboligerne er endnu et skridt i udviklingen af et nyt levende bykvarter i København. Med opførelsen af de nye forskerboliger bliver Carlsbergs tradition for at have topforskere fra ind- og udland på gæstebesøg samtidig videreført i en ny og tidssvarende udgave i Carlsberg Byen, hvilket vi naturligvis både er glade for og stolte over, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109