23948sdkhjf

Vinder fundet til Svendborgs nye retsbygning

Bygningsstyrelsen har i samråd med Domstolsstyrelsen og Retten i Svendborg nu udvalgt et vinderprojekt til at opføre et nyt tinghus i Svendborg som et OPP-projekt.
Bygningsstyrelsen har i samråd med Domstolsstyrelsen og Retten i Svendborg nu udvalgt et projekt blandt dem, der har budt på opgaven med at opføre et nyt tinghus i Svendborg som et OPP-projekt.

- Men selvom vi nu er nået langt, så afhænger opførelsen af tinghuset stadig af, at de bevilgende myndigheder, dvs. Folketingets Finansudvalg, giver deres godkendelse. Først derefter kan der indgås en kontrakt om gennemførelsen af byggeriet, fremgår det på domstol.dk.

Retten rykker ind i 2016
Ifølge FyensStiftstidende er vinderprojektet udarbejdet af et jysk firma, der viser billeder af indvielsen af Vestre Landsrets ny bygning i Viborg på sin hjemmeside. Dog vil hverken arkitekterne, bygherren eller firmaet, som skal stå for driften af retsbygningen, citeres eller nævnes ved navn.

Ifølge tidsplanen skulle det nye tinghus, som får et nettoareal på cirka 2.500 kvadratmeter fordelt på to etager, kunne tages i brug af Retten i Svendborg den 1. juni 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078