23948sdkhjf

Hurtigt arbejde på Vestfyn

Tredje spor på Den Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Middelfart indvies den 6. oktober, flere måneder tidligere end planlagt.
De fleste bilister mellem Fyn og Jylland har nok mærket trængslen i trafikken på Fynsiden af Lillebæltsbroen. Fremover bliver der bedre plads, for udbygningen af Den Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Middelfart står klar til brug mandag den 6. oktober, hvor motorvejen går fra at være firesporet til at være sekssporet.

Arbejdet skulle egentlig først afsluttes til næste år. Men Vejdirektoratet og entreprenøren har arbejdet hurtigt, og derfor kan bilisterne før planlagt allerede til oktober få bedre plads på vejen.

Det glæder transportminister Magnus Heunicke:

- Det her er endnu et eksempel på, at det kan lade sig gøre at levere store anlægsprojekter til tiden og til prisen – og endda hurtigere en planlagt. Det er flot arbejde af Vejdirektoratet, entreprenøren og de hundredevis af arbejdere, der har knoklet for at få projektet færdig i rette tid.

Borgerne i netop Middelfart-området får med udbygningen bedre adgangsforhold til motorvejen gennem det nye tilslutningsanlæg 58a ved Aulbyvej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094