23948sdkhjf

Messe vil fange boligejerne

Kulturcenter Limfjord i Skive slår dørene op til en Bolig- og Energimesse, der kan være en kærkommen inspiration for boligejerne, som går med tanker om energieffektiviseringer.
I starten af oktober står flere end 30 virksomheder klar til at vejlede, rådgive og inspirere boligejeren, som gerne vil spare på energiforbruget. Det sker, når Kulturcenter Limfjord i Skive i år byder inden for til messe. Denne gang med et særligt fokus på energi.

- Vi har rigtig mange dygtige, lokale håndværkere, der er ivrige efter at vise alt det, de kan tilbyde boligejerne, siger Niels Hansen, formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland og fortsætter:

- Vi ved, at danskerne har svært ved at finde ud af, hvor de skal sætte ind, når de gerne vil energieffektivisere boligen. Der er ofte rigtig mange forskellige tiltag, man kan lave, men det kan være en jungle at navigere i. Derfor gælder det om at skabe et overblik over mulighederne.

Vil bruge milliarder på renoveringer
Lysten til at renovere lader danske boligejere ikke til at mangle. Tal fra Statens Byggeforskningsinstitut viser, at boligejerne vil renovere facader, lægge nye tage og udskifte vinduer for cirka 12 milliarder kroner om året frem mod 2050.

- Der er selvfølgelig en kæmpe fordel i at tænke i de energibesparende baner, når man laver bygge- og boligprojekter i hjemmet. Alle forudsigelser viser, at energipriserne vil blive ved med at stige i fremtiden, og derfor er det bare om at komme i gang med at sætte sit energiforbrug ned. Og der er jo en ekstra fordel i at gøre det inden årsskiftet, så man når at få fordel af BoligJob-ordningen, siger Niels Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094