23948sdkhjf

Navn på vinder af Multiarena Aabenraa

Vinderen af projektkonkurrencen om Multiarena Aabenraa afsløres samme dag, som Aabenraa Kommune fejrer Arkitekturens Dag, den 7. oktober.
Vanen tro hyldes arkitekturen over hele landet på Arkitekturens Dag, som traditionelt falder den 1. oktober. Men i Aabenraa Kommune markeres dagen først tirsdag 7. oktober. Det sker ved forskellige arrangementer, der sætter fokus på arkitektur og bygningskultur.

Om eftermiddagen vil det være muligt at komme på en guidet rundtur i Aabenraas nye Mediehus. Om aftenen afsløres vinderne af årets bygningspræmieringer, og sidst men langt fra mindst udpeges vinderen af projektkonkurrencen om Multiarena Aabenraa.

- Dommerkomitéen er i øjeblikket i gang med at granske de indkomne konkurrenceforslag til Multiarena Aabenraa, og når vinderforslaget er valgt, ser jeg frem til at vi får etableret et attraktivt idrætsmæssigt kraftcenter tæt på det nye campusområde, Kongehøjskolen og Aabenraas centrum, forklarer formand for Kultur-og Fritidsudvalget, Tim Wulff.

- Arkitekturens dag er en god anledning til at offentliggøre konkurrenceprojektet Mulitarena Aabenraa. Det er en vigtig brik i realiseringen af visionen i udviklingsplanen Fremtidens Aabenraa. Jeg ser frem til, at projektet snart kan gå i gang, tilføjer formand for Vækst- og Udviklingsudvalget, Philip Tietje.

Hvem vinder Multiarena Aabenraa?
Fem forskellige teams har den seneste tid arbejdet hårdt på at færdiggøre deres forslag til udvidelsen af Aabenraa Svømme- og Idrætscenter med en multiarena.

Projektet indeholder ud over selve multiarenaen et forslag til opgradering af de eksisterende faciliteter samt et forslag til, hvordan uddannelsesinstitutionerne skal kobles til idrætsfaciliteterne som en del af projektet Aktiv Campus Aabenraa.

Ved aftenens arrangement vil vinderen af projektkonkurrencen blive offentliggjort, og det vil være muligt at se de fem udarbejdede forslag.

Arrangementet med årets bygningspræmieringer og offentliggørelsen af vinderen af Multiarena Aabenraa finder sted på IBC Aabenraa, Dronning Margrethes Vej 6-12 i Aabenraa og starter kl. 19.00.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094