23948sdkhjf

Ny idrætshal til Skive Gymnasium

Skive Gymnasium færdiggør opdateringen af de fysiske ramme med opførelsen af en ny, 1.150 kvadratmeter stor idrætshal, som er tegnet af det lokale arkitektfirma Meissner + Sigh.
Det skriver Skive Folkeblad.

Skive Gymnasium & HF har planerne klar til en ny idrætshal, som giver plads til en håndboldbane seks badmintonbaner samt fitnesslokaler og et tribuneområde med trapper med plads til parkour.

Prisen for at få plads til de mange aktiviteter, som skal fordele sig på 1152 kvadratmeter hal, er budgetteret til 14 millioner kroner. Hallen er tegnet af det lokale arkitektfirma Meissner + Sigh.

Sidste etape i langvarig proces
Hallen, der bygges sammen med den eksisterende ”Kineserhallen” med en ny, 200 kvadratmeter mellembygning, er sidste etape i gymnasiets store renovering:

- Gennem de seneste fem år har vi løbende renoveret hele skolen. I sommer har vi renoveret Kineserhallen. Blandt andet er skillevæggen nu væk, men vi kan ikke nøjes med at renovere Kineserhallen, for den gamle gymnastiksal, »store sal«, kan ikke bruges til idrætsaktiviteter i moderne tid, siger gymnasiets rektor, Marianne Mide Michelsen til Skive Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094