23948sdkhjf

Ny chef for Byggeri i Aarhus Kommune

Pr. 1. november er Ann Hamborg ansat som chef for Byggeri ved Aarhus Kommunes Center for Miljø og Energi. Hun kommer fra en stilling som chef for Byggeri i Viborg Kommune.
Byggeri ved Aarhus Kommunes Center for Miljø og Energi er i gang med en større forbedring af serviceydelserne med større fokus på erhvervslivet og borgerne i myndighedsarbejdet.

Nu har afdelingen så fået nye chef i form af Ann Hamborg. Hun kommer fra en stilling i Viborg Kommune, hvor hun siden 2007 har været chef for Byggeri. Forud for dette var Ann teknisk chef i Bjerringbro Kommune i en årrække.

- Min drivkraft for mit virke som chef i en offentlig administration har gennem de sidste mange år været at skabe værdi og tilfredshed hos de interessenter, der modtager de kommunale kerneydelser, siger Ann Hamborg.

Mere ledelseskraft til Byggeri
Byggeri er gennem de seneste år udfordret af den øgede kompleksitet i byggeansøgningerne. Den 1. juni 2014 gennemførte Teknik og Miljø en omfattende reorganisering, som betyder, at hele myndighedsapparatet omkring byggeri nu er samlet i ét center, Center for Miljø og Energi, som ledes af Claus Nickelsen.

Der er igangsat en helhedsorienteret indsats på området. Byggeri er blandt andet tilført større ledelseskraft og er flyttet fysisk tættere på centerets andre afdelinger, og nu er der en chef på plads.

- Jeg er meget glad for, at Ann Hamborg skal videreføre arbejdet med at lede afdelingen igennem de mange udfordringer, herunder organisatoriske ændringer, tekniske opdateringer og dialogbaserede indsatser, siger Claus Nickelsen, chef for Center for Miljø og Energi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078