23948sdkhjf

Stort butikscenter udskyder byggeriet

Billunds nye outlet-butikscenter, som bliver op mod 20.000 kvadratmeter, har startet det indledende jordarbejde. Byggeri over jorden venter man dog med til næste år.
Det skriver JydskeVestkysten.

Planlægningen af et nyt butikscenter ved Lalandia i Billund har været længe undervejs. Nu er jordarbejdet så så småt kommet i gang. En jordvold adskiller byggepladsen og de nærliggende sommerhuse, og pinde i jorden viser, hvor der skal graves ud til butikscenter med mere.

Intet byggeri før lejerne er på plads
Endnu er man dog ikke kommet til selve byggefasen. Og det gør man ikke, inden der er tilstrækkeligt med lejere på plads, er den klare besked for folkene bag projekter:

- Vi er sådan lidt konservative i vores tilgang til projektet: Vi bygger ikke noget, før aftalerne med alle de lejere, vi skal bruge, er på plads. Vi vil gerne være helt sikre på, at vi har dem, vi synes, vi skal bruge, siger direktør i Lalandia, Jan Harrit, til JydskeVestkysten.

Forventningen er, at det op mod 20.000 kvadratmeter store butikscentret kan åbne de første af mellem 60 og 80 butikker i foråret 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094