23948sdkhjf

Tømrerfirma konkurs for anden gang

EJK Kragelund A/S, der opstod efter konkursen i Erik Jensen, Kragelund A/S, er nu også gået konkurs. 29 ansatte mangler løn.
Erik Jensen, Kragelund A/S var blandt de firmaer, der røg med i faldet, da byggerigiganten E. Pihl & Søn gik konkurs i sensommeren 2013.

Med et tilgodehavende på knap 10 mio. kr. måtte tømrerfirmaet fra Løsning ved Horsens dreje nøglen allerede dagen efter Pihls konkurs. Men direktør Lars Bilberg fik samlet stumperne, og den 1. september 2013 var firmaet på benene i et nyt setup – blot fem dage efter konkursen.

Det nye EJK Kragelund overtog en række opgaver fra konkursboet, blandt andet på Navitas og Lighthouse i Aarhus, og kom tilfredsstillende i gang med et resultat efter skat på knap 0,8 mio. kr. i første regnskabsår, der blev afsluttet ved årsskiftet 2013/14.

I sidste uge gik selskabet imidlertid konkurs, og ifølge Horsens Folkeblad har indtil videre 20 tømrere og ni lærlinge henvendt sig til 3F med krav om tilgodehavende løn. Søren Agerskov, faglig sekretær i 3F Horsens, fortæller til avisen, at der typisk er tale om tre ugers løn, og at der kan komme yderligere krav.

Ifølge Horsens Folkeblad beskæftigede EJK Kragelund 108 medarbejdere, da aktiviteten var på sit højeste.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078