23948sdkhjf

Gladsaxe vil investere 133 millioner i børnehuse

De kommende otte år planlægger Gladsaxe Kommune at investere 133 millioner kroner i at udbygge, nybygge eller afvikle 23 af kommunens børnehuse.
En ny strategi for Gladsaxe Kommunes fremtidige dagtilbudsstruktur er netop sendt i høring, som løber frem til 31. oktober. Den ambitiøse strategi indeholder en plan for udbygning, nybygning eller afvikling af i alt 23 af kommunens børnehuse over de kommende otte år.

Ifølge planen afsættes der 133 millioner kroner til at sikre, at alle kommunens 0 til 6-årige også i fremtiden får en høj kvalitet i de kommunale dagtilbud.

Fem nye børnehuse i Gladsaxe
Strategien peger på, at børnehuse med fire til otte børnegrupper sikrer, at man har en personalegruppe af en hvis størrelse og sammensætning samtidig med, at der er plads til, at børnehuslederen kan koncentrere sig om ledelse. Den økonomiske analyse støtter op om dette, hvilket betyder, at strategien anbefaler at alle børnehuse indrettes med fire til otte børnegrupper.

Ændringerne berør 23 af kommunens børnehuse. De mindste børnehuse afvikles og bliver lagt sammen i fem nybyggede børnehuse. Andre børnehuse udbygges eller ombygges.

Planen er, at alt dette kommer til at ske i tre etaper i løbet af de kommende otte år. Ændringerne medfører, at der samlet set skabes flere pladser i kommunens dagtilbud, og derfor vil der også i fremtiden være behov for alle de kompetente medarbejdere, som er i kommunens børnehuse.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078